Tabes Kök

Empanadas
Unika och utsökta, tillgade utifrån vårat äkta chilenska recept.
Traditionell mat
"Mormors recept", där smakerna och aromerna i överflöd finns hos Tabes kök.
Chilenska Bakelser
Vi har ett brett utbud av sötsaker och desserter, skapad med den passion som rör oss.
Tårtor
Speciella tillfällen förtjänar en speciell gåva (belöning?)... traditionella, tematiska och speciella tårtor. Om du kan föreställa dig den, kan vi göra den.
Sandwich & completos
De bästa smörgåsarna och completos till ditt sug mitt på dagen.

 

«Det chilenska köket är fullt av kulinariska upplevelser, smaker, dofter och nostalgi. Den etniska och geografiska mångfalden ger oss en rik gastronomi. Njut av vår specialitet, den autentiska chilenska pirogen, La empanada, och smakerna från vår traditionella mat, tillagad med entusiasm och kärlek..… «

Tatiana Benitez

Tabes kök startade sin verksamhet 2015 med förhoppningen att kunna erbjuda de godaste pirogerna på marknaden tack vare vårt hemliga recept vilket gör dem lika unika som utsökta. Idag har vi ett brett utbud av delikatesser, piroger i olika smaker, flera typiska chilenska och latinamerikanska rätter, smörgåsar, tårtor och kakor, och dessutom fungerar vi som catering till olika event.

Vi utlovar den bästa tänkbara servicen och högkvalitativa produkter. Vår personal har en förstklassig expertis med mänskliga värden som kan möta de förväntningar som marknaden kräver. Det, tillsammans med den kärlek och passion som följer vårt arbete, garanterar att vi alltid kommer att kunna ge det allra bästa, delikatesser fyllda av smaker och dofter som gör att du säkert kommer tillbaka till oss.

Team Tabes kök uppskattar din närvaro och inbjuder dig att ingå i vår utvalda grupp av finsmakare. I Tabes kök kommer du alltid att känna dig som hemma.

Team Tabes Kök